Première nieuwe concerttour Clouseau in het Plopsa Theater!

Clouseau start dit najaar met een nieuwe concertreeks. De première hiervan gaat door op 7 oktober 2017 in het Plopsa Theater in De Panne. Tickets voor dit niet te missen concert zijn vanaf vandaag verkrijgbaar.

 

Clouseau wordt 30 jaar en dat viert het succesvolle duo met de intieme, verrassende concerttour ‘Clouseau 30’. “Het publiek kan een zéér uniek optreden verwachten met vele verrassende versies van bekende hits. “Heel wat klassiekers zullen de revue passeren, en tussen de nummers door delen we mooie anekdotes van ons 30-jarige bestaan.”, aldus de broers.

Op 7 oktober 2017 geven ze het startschot in het Plopsa Theater in De Panne, waar ze al lang geen onbekenden meer zijn. Reeds tweemaal deden ze de 1.400 zitjes van het theater daveren. “Na 30 jaar is Clouseau nog steeds enorm populair. Hun vorige concerten in het Plopsa Theater waren in een mum van tijd uitverkocht.”, aldus Wim Wauters, Parkmanager van Plopsa De Panne. “We verwachten dat dit nu niet anders zal zijn met deze unieke première. Wie de show wil bijwonen zal dus snel moeten zijn!”

 

De ticketverkoop voor de exclusieve première van ‘Clouseau 30’ op 7 oktober in het Plopsa Theater  kunnen besteld worden via www.plopsatheater.be of telefonisch via 070 345 999.

 

Voor een overzicht van alle evenementen en tickets, ga naar www.plopsatheater.be