Fort fun pakt uit met een nieuw verhaal voor Fort Fear Horrorland

Net zoals vorig jaar pakt Fort Fun ook dit jaar uit met het Fort Fear Horrorland Event. Dit zal doorgaan op 21, 28, 29, 30 en 31 oktober 2017. Noteer dus alvast maar zeker één van deze dagen in je agenda, want het belooft een verrassende editie te worden.

 

Voor het eerst sinds 2009 zal het horrorgebeuren niet draaien rond het personage Jackie Moon. Van 2009 tot vorig jaar was elke editie een vervolg op het Jackie Moon-verhaal. Maar daar komt dus een einde aan. Het park wil verder evolueren in het halloweengebeuren.

Evolueren deed het park al meerdere keren: zo ontstond in 2010 het doolhof in het bos, dat elk jaar opnieuw zeer geslaagd was. En sinds 2015 was er ook het doolhof DämonXtrem, waarbij bezoekers alleen en in het donker doorheen een doolhof gejaagd worden.

De naam voor het nieuwe Fort Fear Horrorland is Mistyvill Horror Stories Chapter one. Het is dus duidelijk dat het verhaal ook deze keer over verschillende jaren zal verteld worden. We kunnen alleen maar hopen dat het net zo goed word als het Jackie Moon-verhaal. Het park is immers niet voor niets al verschillende keren in de prijzen gevallen met zijn Halloweenevent.

 

Bron: Freizeitparknewsnrw

Foto: Fort Fun Abenteuerland