Minder dan een maand om Season Of The Force te ontdekken in Disneyland Paris

Wees er nog snel bij, want tot en met 26 maart 2017 ontdek je in Disneyland® Paris het gloednieuwe SEASON OF THE FORCE, een unieke gebeurtenis in het teken van de galactische saga.

Het belooft een onvergetelijke ervaring, waarin je oog in oog komt te staan met ‘Captain Phasma’ of een ‘Stormtroopers Patrol’; tal van activiteiten die bezoekers meevoeren naar een afgelegen sterrenstelsel; een avondshow onder de sterrenhemel met imposante architectuur op de achtergrond.

Ontdek snel dit seizoen met deze coole video!

 

Helden van het Star Wars-universum staan centraal in Disneyland® Paris. Afspraak tot 26 maart 2016 tijdens SEASON OF THE FORCE: een niet te missen, meeslepende ervaring voor de jongste Padawans en de oudste Jedi.

 

Star Wars: A Galactic Celebration”

Wanneer de nacht valt, wordt het Walt Disney Studios Park opgelicht door de iconische STAR WARS™ kleuren als onderdeel van de nieuwe show die exclusief voor Disneyland® Paris gecreëerd werd. 
 

Star Wars: A Galactic Celebration” wordt een adembenemende licht- en geluidshow boordevol projecties en speciale effecten en tal van andere verrassingen. Helden uit de Star Wars wereld, zoals Chewbacca en R2-D2, evenals Kylo Ren, Darth Maul, Darth Vader en vele anderen, zullen in levende lijve aanwezig zijn en dit tot grote vreugde van de bezoekers. Iconische personages uit the Empire, the First Order en uiteraard the Resistance maken hun opwachting op het podium en geven een extra dimensie aan deze show, die door middel van tal van zijn helden hulde brengt aan de Star Wars saga. Een eenmalige, niet te missen gebeurtenis! Enkel van 14 januari tot en met 26 maart 2017.

Voorafgaand aan deze geweldige avond, staat de bezoekers nog vele andere gebeurtenissen te wachten die hen doet afdwalen van het Walt Disney Studios® Park naar een galaxy far, far away…
 

Van “First Order March” en “Stormtroopers Patrol” naar Star Wars: A Galaxy Far, Far Away”

Van 14 januari tot en met 26 maart 2017 zal het Walt Disney Studios® Park gekenmerkt worden door epische verschijningen van helden die recht uit het Star Wars universum komen gelopen. Te beginnen met “First Order March”, geleid door Captain Phasma. Vervolgens maken zij plaats voor het spektakel “Star Wars: A Galaxy Far, Far Away”, die een aantal iconische personages uit de saga in de schijnwerpers plaatst, zoals onder andere Darth Vader en Kylo Ren, om er maar enkele op te noemen. Ten slotte komen bezoekers oog in oog te staan met een bataljon stormtroopers en is er zelfs mogelijkheid tot interactie met hen. 
 

De Jedi staan centraal in het Disneyland® Park

Om de Force in evenwicht te brengen, staan Jedi Masters elke dag klaar om jonge Padawans, van 7 t/m 12 jaar oud, te trainen in de Jedi Training Academy (Vidéopolis® – Discoveryland). Van 12 januari tot en met 4 mei 2017 zal deze uitzonderlijke training hen samen met de helden van de saga naar het hart van het Star Wars universum leiden.
 

Helden van het Star Wars universum staan ongetwijfeld centraal in Disneyland Paris. Afspraak tussen 14 januari en 26 maart 2016 tijdens “SEASON OF THE FORCE”: een niet te missen, meeslepende ervaring voor de jongste Padawans en de oudste Jedi.