Hoogste indoor glijbaan ter wereld bij Comics Station Antwerp wordt uitgepakt

De opening van Comics Station Antwerp is gepland op 3 April 2017 maar vandaag   is één van de blikvangers van het park al volledig klaar,  nl. de Comics Twist, ofwel de 3 indoorglijbanen die zich in het hart van het park bevinden. Deze glijbanen zijn op maat gemaakt voor Comics Station Antwerp en werden de    voorbije  weken  getest  door specialisten.

Comics Station Antwerp pakte eerder dit jaar uit met een wereldprimeur toen bekend werd dat het wereldrecord werd behaald voor de hoogste indoor glijbaan van de wereld. Met zijn hoogte van 22.5m zorgt de glijbaan voor een zeer indrukwekkend beeld en garandeert hij plezier voor jonge en oudere durvers.

‘Tot nu toe waren de glijbanen ingepakt in een beschermende stof en vandaag zijn deze glijbanen volledig uitgepakt door 2 gespecialiseerde alpinisten in volledige klimuitrusting. Zij zullen de laatste hand zullen leggen aan deze indrukwekkende constructies, en hebben ook echt veel ervaring met dit soort ‘hoge’ opdrachten, zoals bv. het Atomium’, aldus Wim Hubrechtsen, CEO Comics Station Antwerp.

 

We zoeken ook nog een aantal kandidaten die voor ons de glijbanen willen ‘inglijden’. Je krijgt de unieke kans om als eerste onze gigantische glijbanen in te glijden door mee te doen aan onze wedstrijd op onze Facebookpagina (Comics Station Antwerp). Deel onze foto en vertel ons in je post waarom jij deze prijs graag zou winnen! En je hoort vanzelf of je de glijbanen mee kan komen inglijden op zaterdag 18 maart.

Toegang tot Comics Twist is standaard inbegrepen in het toegangsticket voor Comics Station Antwerp. Op sluitingsmomenten van het familiepark zal een apart ticket voor de Comics Twist beschikbaar zijn aan de kassa. Tickets voor het park zijn online verkrijgbaar voor €19.50 via www.comicsstation.be