Dit worden de voertuigen van Symbolica in de Efteling

Voor de 65ste verjaardag van het park opent de Efteling dit jaar de langverwachte darkride Symbolica. De attractie is momenteel nog in volle opbouw, maar de Efteling toonde een filmpje waarin we voor het eerst de voertuigen zien, waarin we straks plaats kunnen nemen.

 

In de Efteling wordt momenteel gebouwd aan de nieuwe attractie van de Efteling, Symbolica: Paleis der Fantasie. Het paleis wordt gebouwd ter ere van het 65-jarig jubileum van het attractiepark en opent aankomende zomer haar deuren voor publiek.

In dit majestueuze paleis maken we kennis met gastheer Pardoes, de Tovenaar. Hij nodigt de bezoekers uit om hun eigen fantasie te herontdekken. Tijdens de rit staat de wisselwerking tussen werkelijkheid, droom en fantasie centraal. Met behulp van een voertuig genaamd De fantasievaarder, waar 6 personen in kunnen plaatsnemen. Je gaat op avontuur langs de magische, verborgen kamers van het Paleis der Fantasie. Er zullen drie verschillende routes beschikbaar zijn. Langs de verschillende routes zullen heel wat interactieve elementen zorgen voor een geheel eigen avontuur door het Paleis der Fantasie.

Voor het eerst kregen we de fantasievaarder te zien.

 

 

Bron: Efteling