Bobbejaanland transformeert Dizz naar Naga Bay

Bobbejaanland werkt verder aan de beleving in het park, dat is wel duidelijk nu het park aankondigde Dizz te gaan transformeren. De Spinning Coaster die opende in 2011 krijgt een totaal andere look en naam.

 

Bobbejaanland maakte zonet bekend dat de Spinning Coaster Dizz er vanaf dit seizoen volledig anders gaat uitzien. Dizz wordt namelijk getransformeerd naar Naga Bay. Het street style thema moet er dus aan geloven.

 

Het nieuwe thema lijkt een meer jungle look te worden, die mooi aansluit op het themagebied Adventure Valley. In Adventure Valley vinden we ook de in 2015 geopende Forbidden Caves terug, King Kong en VR Coaster Mount Mara. De huidige wachtrij wordt ook verschoven, de ingang ligt in het themagebied zelf, zodat deze ook langer wordt. 

 

Bron en foto: Bobbejaanland