Bobbejaanland stoomt zich klaar voor het nieuwe seizoen

In Bobbejaanland is het nu al een drukte van jewelste, niet door de bezoekers die na een lange winterperiode opnieuw het park kunnen bezoeken, maar door bouwvakkers die het park klaarstomen voor de opening op 1 april.

 

In Bobbejaanland zit men niet stil, er wordt op meerdere plekken in het park hard gewerkt om het er weer fris uit te laten zien. Aan de picknickplek naast El Paso wordt de volledige bestrating vervangen. In het cowboydorp wordt de bestrating vervangen op meerdere plaatsen en krijgen het Reuzenrad en de achtbaan Speedy Bob een nieuw laagje verf. Het Smurfenhuisje, waar ooit nog de mascottes meet & greets hielden, wordt verplaatst naar een andere locatie binnen het park.

Ook aan de nieuwe speeltuin – Wondergarden – en het vernieuwde restaurant wordt hard gewerkt.

In totaal investeert Bobbejaanland 1.5 miljoen euro om op 1 april opnieuw aantrekkelijk te zijn voor de bezoekers.

 

Bron en foto’s: Bobbejaanland