Bekijk hier de eerste Engelstalige commercial over Ferrari Land

De eerste Engelstalige commercial voor de snelste en hoogste achtbaan van Europa staat online. Het paradepaardje van het nieuwe pretpark Ferrari Land is Red Force, de 4de snelste achtbaan in de wereld.

 

Red Force is de naam van de record brekende achtbaan in het nieuwe pretpark Ferrari Land. Red Force wordt zowel de snelste en hoogste achtbaan in Europa. De rollercoaster moet openen op 7 april 2017.

 

Lange tijd was de naam van de achtbaan onbekend. Sinds kort werd de werknaam Vertical Accelerator gebruikt in reclamespots op sociale media en op de website. Maar op donderdag 2 maart maakte Ferrari Land de definitieve naam bekend. Red Force is een verwijzing naar de alomgekende rode kleur van Ferrari.

 

Red Force zal een snelheid krijgen van maar liefst 180 km/u en wordt 112 meter hoog. De snelheid van 180 km/u zal op 5 seconden tijd bereikt worden. Met deze indrukwekkende statistieken verpulvert de achtbaan de bestaande Europese records van Furius Baco in PortAventura Park die een snelheid heeft van 135 km/u en Shambhala in PortAventura Park die een hoogte heeft van 76 meter. De rollercoaster zal in het voorjaar van 2017 openen.

Ferrari Land wordt het tweede themapark van het automerk Ferrari. Ferrari Land komt in het PortAventura World Resort te liggen dat momenteel ook al een pretpark en waterpark bevat. De volledige ontwikkelingen van Ferrari Land kan je hier volgen.

 

 

 

 

Bron: Ferrari Land