Uitbreiding voor Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter

Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter of in de volksmond het Harry Potter museum in London bestaat 5 jaar en dat word gevierd. Er wordt namelijk een permanente uitbreiding geopend, het verboden bos.

 

De opening is voorzien op 31 maart 2017. Dan kunnen de bezoekers het geheim ontdekken van het verboden bos. De ingang tot dit nieuwe gedeelte bevindt zich vlak naast de hut van Hagrid. In het verboden bos komen bezoekers oog in oog te staan met magische wezens zoals Hippogriffs en Acromantula. Ook scheurbek een hippogrief uit de 3de Harry Potter film kan je hier tegenkomen.

Doorheen het gebied staan 19 bomen met een diameter van 3.6 m. Bezoekers kunnen hier het weer besturen dat gestuurd word door indrukwekkende filmtechnieken. Maar het gebied is ook niet voor angsthazen, want ook de gigantische spin Aragog zit verstopt in het woud.

Verschillende filmmakers hebben meegeholpen aan het verwezenlijken van dit nieuwe gebied. De tour bestaat uit 9 sets van de Harry potter films, inclusief de nieuwe set, en duurt zo een 3 uur. Zowel de grote zaal als het bureau van Perkamentus behoren tot deze sets, net zoals de hut van Hagrid en dus het verboden Bos.

 

 

Bron : Parkworld

Foto :  Warner Bros. Studio Tour London