Parques Reunidos verhuist hoofdkantoor

De Spaanse pretparkgroep heeft haar hoofdkantoor verhuisd, voorheen was dit gevestigd in het Spaanse park, Parque de Atracciones de Madrid. Het nieuwe hoofdkantoor blijft gevestigd in Madrid.

 

Parques Reunidos heeft de beslissing genomen haar hoofdkantoor te verhuizen naar de Torre Puerta Europa II torens in Madrid. Deze torens werden in 1996 gebouwd en hebben een zeer moderne look. De kantoren in Casa de Campo blijven ook behouden, van hieruit zal men het Spaanse pretpark Parque de Atracciones de Madrid blijven leiden. Het nieuwe hoofdkantoor krijgt een oppervlakte van 1130 vierkante meter. Het kantoor zal plaats bieden aan 80 medewerkers.

De groei van de groep zorgde voor deze keuze. Parques Reunidos bezit momenteel recreatieparken, management contracten en prestigieuze merknamen. De groep stelt 8179 mensen te werk en had om dit te blijven leiden meer kantoorruimte nodig.

De groep bezit momenteel 61 parken over de hele wereld, waaronder ook Bobbejaanland in België, Slagharen in Nederland en Movie Park Germany in Duitsland.

 

Bron en foto: Parques Reunidos