Bouwwerken van start gegaan voor Huayi Brothers Movie World

Huayi Brothers Movie World is een nieuw themapark dat zal openen in Shuzhou, China. Het park zal gebaseerd worden op de Chinese filmwereld. Hiermee zal een investering gepaard gaan van 3 miljard yen, wat neerkomt op 430 miljard Euro. Het park zal op een uur van Shanghai komen te liggen.

 

Bezoekers van Huayi Brothers Movie World zullen ondergedompeld worden in een wereld die gebaseerd is op de TV shows en films van Huayi, China’s grootste film- en TV-productiehuis. De verhalen zullen tot leven komen in spannende attracties vol ultramoderne technieken en spectaculaire shows.

Het park wordt onderverdeeld in vijf zones, elk in een eigen thema. Men zal zich op de set van de film wanen. Gasten zullen hier de geschiedenis beleven van de Huayi Brothers’ en zelf een onderdeel uitmaken van de film door er een rol in te spelen.

Op de concepttekeningen zien we dat het park deels outdoor en deels indoor gebouwd zal worden.

De bouwwerken gingen onlangs van start. Wanneer het park moet openen is momenteel niet geweten.

Bron en foto’s : Huayi Brothers Movie World, VHCoasters