Aliens nemen Wet’n’Wild SplashTown over in 2017

In het Amerikaanse waterpark Wet’n’Wild SplashTown verwacht men een invasie aan ruimtewezens. Een nieuwe waterattractie zal openen en volledig in teken staan van de aliens.

 

Een 19 meter hoge waterattractie zal gebouwd worden in het Amerikaanse Wet’n’Wild SplashTown gelegen in Texas. Het park investeert in een waterattractie die volledig in het teken staat van aliens. De attractie zal 19 meter hoog worden en donkere tunnels en zogenaamde vliegende schotel elementen bevatten. Bezoekers nemen plaats in een band voor twee personen en gaan aan hoge snelheid doorheen buizen en andere superleuke elementen.

 

Wet’n’Wild SplashTown

Dit waterpark ontstond in 1984, maar niet als waterpark. Voor het waterpark kwam was er eerst Hanna-Barbera Land. Dit themapark stond volledig in het teken van de tekenfilms geproduceerd door Hanna-Barbera. De bekendste waren zonder twijfel De Flintstones, Yogi Bear, The Jetsons, Scooby-Doo en De Smurfen.

 

Na amper twee seizoenen werd het pretpark ontmanteld en kwam een waterpark in de plaats. Op deze manier ontstond Splashtown USA. In de jaren 1990 werd het park tot tweemaal overgenomen, onder de overnemers zat ook de Six Flags groep die het park herdoopte tot Six Flags SplashTown. In 2007 verkocht de Six Flags groep meerdere parken, waaronder dit waterpark.

Na nog meerdere overnames gaat het park nu door het leven als Wet’n’Wild SplashTown.

 

Bron en foto’s: Wet’n’Wild SplashTown