Themapark Puy du fou opent nieuw hotel en restaurant in 2017

Het Franse themapark Puy du Fou, bekend om zijn indrukwekkende shows, wil volgend seizoen twee nieuwigheden openen. Het eerste is een nieuw hotel, het tweede is een nieuw themarestaurant. Het park biedt de bezoeker momenteel al enkele overnachtingsmogelijkheden aan, maar wil de capaciteit drastisch verhogen.

 

Het themarestaurant zal de naam La Mijoterie du Roy Henry krijgen. Hier zal je in ware Rennaissance stijl kunnen dineren. Waan je terug in de tijd van de grote humanisten, de ontplooiing van de wetenschap en de vernieuwde prachtige bouwstijlen, die zo typerend waren voor deze gouden periode in de Europese geschiedenis. Dineren kan hier zowel ‘s middags als ’s avonds.

Het hotel zal worden vormgegeven als een middeleeuws kasteel. Toepasselijk zal het ook de naam La Citadelle krijgen. Flits terug in de tijd naar deze heldhaftige periode vol knappe jonkvrouwen en stoere ridders. Dit hotel zal de vijfde verblijfsaccomodatie worden in het park en zal nauw aansluiten met het decor van de middeleeuwse stad, waar dagelijks een prachtige show wordt opgevoerd.

De kamers zullen voorzien worden van het nodige comfort, een groot tweepersoonsbed en extra kinderbedden in de grote familiekamers, een eigen badkamer, prachtig versierde middeleeuwse wandtapijten of tekeningen/schilderijen op de muur. Het licht dat afkomstig is van buiten, wordt gebroken door de mooie glasramen, wat zorgt voor een warme interieurssfeer.

Bron: Parkerlebnis