Sprookjeskasteel volop in aanbouw in Energylandia

Het Poolse pretpark Energylandia is niet te stoppen, de laatste weken verschenen al verschillende updates van de vele bouwwerkzaamheden in het pretpark. Ondertussen is het park ook nog eens bezig met haar ingangszone compleet om te bouwen.

 

Energylandia gaat dit jaar haar ingangszone compleet ombouwen. De ingangspoorten maken plaats voor een heus sprookjeskasteel. Energylandia maakt de nieuwe ingang omdat ze de bezoekers al van het eerste moment willen onderdompelen in de magische sfeer van het park en ze willen de bezoekers een sprookjesachtige tijd laten beleven.

 

De nieuwe ingangszone komt net naast de parking te liggen, vlak naast de toekomstige mega coaster die op de planning staat voor 2018.

 

Er werd goed doorgewerkt aan alle huisjes en het grote kasteel. Maar ook bij een ondergesneeuwd landschap zijn de bouwvakkers niet te stoppen.

                                                                   

De bouwwerken voor alle 17 nieuwe attracties kan je hier volgen.

 

 

Video’s: Energylandia