Sally Corporation stelt nieuw Five Nights at Freddy’s darkride concept voor

Sally Corporation, een Amerikaans bedrijf bekend om haar ontelbare prachtige darkrides, waaronder Challenge of Tutanchamon in Walibi Belgium, stelde onlangs een nieuw darkride concept voor. Lezers die vaak gamen op de pc of via Android, herkenden ongetwijfeld ‘Five Nights at Freddy’s” in de titel al. Voor wie zich niet zo vaak verdiept in de gamewereld, Five Nights at Freddy’s is een populair thriller/horror spel.

 

Net zoals in het spel, zal je in de darkride een tocht maken door een mysterieus pizza restaurant. Maar laat je niet misleiden, het is geen stadaard fastfoodtent. Gewapend met een zaklamp gaan de bezoekers op verkenning. Verdedig je met behulp van dit voorwerp tegen de verschillende poppen die tot leven zijn gekomen. Sally Corporation maakt bekend dat de attractie verschillende eindes kan hebben, dit element herkennen we wederom van Challenge of Tutanchamon, waarbij je bij een hoog puntentotaal, de grote schat vind. Heb je niet de nodige punten bijeengesprokkeld tijdens de rit, dan volg je een andere route direct richting uitstapstation.

Naast vele animatronics zal dit concept beschikken over grote videoprojecties, speciale effecten en aangepaste thema elementen.

Nu hopen dat er snel een koper voor dit unieke concept gevonden wordt.

Bron: sallycorp