Ontdek de nieuwe looks van Mickey en Minnie voor de 25ste verjaardag van Disneyland Parijs

De 25ste verjaardag van Disneyland Parijs is in aantocht. Omwille van die verjaardag krijgen Mickey en Minnie nieuwe feestelijk outfits. Wanneer de feestelijkheden van start gaan op 26 maart zullen de mascottes in hun outfit te ontdekken zijn het park.

 

Naar aanleiding van de modeweek in Parijs mochten Mickey en Minnie voor het eerst hun gloednieuwe outfits tonen. Deze outfits zullen de gasten van het park voor het eerst kunnen ontdekken op de 25ste verjaardag van het park, namelijk 26 maart 2017. Mickey zal de outfit dragen in een gloednieuwe show.

 

Mickey presenteert: Joyeux anniversaire Disneyland Paris

De Disney sterren nodigen de gasten elke dag uit om zich te verzamelen voor het podium bij het Kasteel van Doornroosje voor een grootse verjaardagshow. Vanuit alle hoeken van het park komen ze bijeen voor de komst van de bekendste muis. Voor deze bijzondere verjaardag haalt Mickey zijn allermooiste pak uit de kast: een smoking in de feestelijke kleuren blauw en zilver. 1, 2, 3, 4, het is tijd om allemaal samen te zingen: “Gelukkige verjaardag Disneyland Paris”!

Vanaf 26 maart viert het park volop haar verjaardag, meer info over de feestelijkheden vindt u hier.

 

Foto’s: Disneyland Paris