De gelaarsde Kat spint nog even door in het Efteling Theater

Na een succesvolle serie voorstellingen wordt de speelperiode van de Efteling sprookjesmusical De gelaarsde Kat verlengd. Tot en met Tweede Paasdag (17 april) wordt het Efteling Theater iedere zondag weer overgenomen door de katten uit de sprookjesmusical. De prestaties van de swingende cast, met in de hoofdrollen Marcel Visscher, Vajèn van den Bosch, Soy Kroon en Dick Cohen, worden door bezoekers gewaardeerd met een 9,0. In deze musical vol kattenkwaad nemen zij je mee naar een sprookjeswereld waarin De gelaarsde Kat laat zien hoe hij bij een arme molenaarszoon terecht komt en hem alles belooft wat hij zich maar kan wensen. Het enige dat hij daarvoor terug wil hebben, zijn mooie kleren en leren laarzen. Maar is dit echt het enige wat de kat wil, of krijgt dit verhaal een ander staartje?

 

Ook in deze verlengingsperiode krijgen 37 kinderen iedere voorstelling de mogelijkheid eenmalig mee te spelen in De gelaarsde Kat. Hiervoor wordt geput uit de vele aanmeldingen van kinderen die nog niet hebben meegespeeld gedurende de eerste speelperiode. De Efteling biedt hiermee in totaal ruim 500 extra kinderen de unieke gelegenheid eenmalig op de planken van het Efteling Theater te staan en zich voor even een echte musicalster te voelen.

 

Tickets voor de verlenging van sprookjesmusical De gelaarsde Kat zijn te bestellen via www.efteling.com/gelaarsdekat.