Afbraak Wet ‘n Wild Orlando begonnen

Afgelopen zomer kondigde men al aan dat het Wet ‘n Wild Orlando waterpark de deuren voorgoed zou sluiten. Op oudejaarsavond was het zover, de laatste zwemmers verlieten het park en kort nadien gingen de eerste werken al van start.

 

Bij Universal laat men er geen gras over groeien, het nog maar net gesloten Wet ‘n Wild Orlando waterpark wordt al afgebroken. Het park sloot op oudejaars avond en wanneer de laatste bezoekers het park verlieten, werd begonnen met de eerste werken.

Meteen na sluiting werd het naambord al verwijderd en reden de eerste machines het park binnen. De zwembaden en glijbanen werden leeggepompt.

 

Het park opende in 1977, sinds 1998 kwam het onder het bewind van Universal. De grond van het park werd gehuurd door de eigenaar tot 2013, nadien kocht men het 20 hectare grote domein voor een bedrag van $30.9 miljoen.

Wat er precies zal gebeuren met de site eens het park volledig afgebroken is, werd nog niet bevestigd maar meerdere bronnen beweren dat het plaats moest maken voor de komst van nieuwe hotels.

 

Bron: themeparktourist