Thorpe Park houdt Logger’s Leap ook in 2017 gesloten

Thorpe Park, gelegen in Engeland, sloot de attractie Logger’s Leap aan het einde van seizoen 2015. waardoor deze het hele seizoen van 2016 niet geopend werd. Het park vertelde toen dat ze dit deden om de boomstamattractie een grondige renovatie te geven. Daar blijkt nog niets van in huis te zijn gekomen, want ook in 2017 zal deze niet heropenen.

 

Loggers Leap is de boomstamattractie van Thorpe Park, hij werd geopend in 1989. Deze attractie werd gebouwd door de Duitse bouwer Mack Rides. Tijdens een 5.30 minuten durend ritje vaar je door een parcours van ongeveer 521 meter en maak je een splash van een hoogte van 16 meter.

Deze attractie werd eind 2015 gesloten, voor een grondige renovatiebeurt. Nu blijkt deze ook niet te zullen openen in het seizoen van 2017. Op Twitter reageert het park op meerdere vragen van fans over de boomstamattractie dat hij weldegelijk gesloten zal blijven in 2017.

Op de vraag of de attractie zal afgebroken worden, antwoord het park dat dit niet het geval zal zijn. Men is momenteel bezig met bepaalde plannen voor deze attractie, waarover men niets meer kan of wil vertellen.

Behalve de boomstamattractie heeft het park nog voldoende andere waterattracties waarin de mensen afkoeling kunnen zoeken op warme dagen, denk maar aan Tidal Wave, een zeer natte Shoot the Chute, of big splash, gebouwd door Hopkins Rides.

 

Bron: Thorpe Park