Koen Crucke onthult ster op Walk of Fame in Plopsaland De Panne

Woensdag werd Koen Crucke met een warm applaus onthaald in Plopsaland De Panne voor de onthulling van zijn ster op de Story Walk of Fame.

 

De Story Walk of Fame aan het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne is weer een ster rijker. En wat voor één! Deze keer viel de eer te beurt aan niemand minder dan Koen Crucke om zijn eigen ster te onthullen. Tussen de repetities voor de Samson & Gert Kerstshow door, maakte Plopsa van zijn aanwezigheid in het Plopsa Theater gebruik om dit toptalent in de bloemetjes te zetten.

 

Koen Crucke viert dit jaar zijn vijftigjarige carrière. Gedurende die periode heeft hij zijn veelzijdige talenten meermaals bewezen. Zo zong hij als jonge knaap de pannen van het dak bij onder meer de Vlaamse Opera. Al gauw bouwde Koen een succesvolle radio- en televisiecarrière uit, waarbij hij naast presentator ook een graag geziene gast en panellid was bij niet alleen Vlaamse, maar ook internationale programma’s. Daarnaast ontpopte Koen zich tijdens zijn gouden carrière ook nog eens tot auteur en musicalster én bleef hij al die tijd muziek maken. Maar bovenal verwierf Koen eeuwige roem bij de Vlaamse kinderen door zijn rol van ‘zingende kapper’ Alberto in het kinderprogramma Samson & Gert. Het is in die rol dat hij de komende kerstvakantie zal schitteren in het Plopsa Theater en vervolgens het Ethias Theater.

 

“Wat een eer om mijn eigen ster te hebben op deze Walk of Fame.”, reageert Koen Crucke opgetogen. “Ik sta alvast te popelen om de komende weken weer op het podium te staan van het Plopsa Theater!”

 

De laatste tickets voor de Samson & Gert Kerstshow in De Panne & Hasselt zijn te koop via www.studio100.be/tickets. Bij aankoop van een ticket geniet men bovendien van gratis toegang tot het nabije Plopsa-park Plopsaland De Panne of Plopsa Indoor Hasselt!