Harbour City in Maleisië wordt een hotelcomplex met water- en pretpark

Het Harbour City complex dat in 2019 zal openen in Maleisië zal hotels, een shoppingcenter, een pretpark en waterpark gaan aanbieden. Dit alles in een gebouw 2200000 m2. Het gebouw zal het uitzicht krijgen van een cruiseschip, dit omwille van de haven die vlakbij ligt.

 

Het project dat in 2019 moet openen wordt een volledig dagje uit. Harbour City zal voor elk wat wils aanbieden: Shoppen, zwemmen, lekker tafelen en genieten van de attracties in het pretpark. Dit complex zal gebouwd worden op het kunstmatige eiland Pulau Melaka.

In het shoppingcenter zal men 800 winkels kunnen ontdekken. Het gehele complex is onderverdeeld in meerdere verdiepingen. Elke verdieping krijgt een oceaan thema, waar men meerdere lagen van de oceaan kan ontdekken, van de donkere diepte tot net onder het wateroppervlak. De plafonds tonen heel wat zeedieren. Behalve shoppen ken je er ook lekker gaan tafelen, dit in meerdere restaurants, elk met een eigen thema.

Voor de waterratten komt er een waterpark dat samen met het pretpark vijf verdiepingen zal in beslag nemen. Er staan momenteel enkel een achtbaan afgebeeld op de concepttekeningen, maar welke attracties er precies zullen komen is nog even afwachten.

 

 

Overnachten kan men in drie verschillende hotels, twee daarvan bevinden zich in de torens en geven uitzicht over de oceaan.  Een van de hotels krijgt een cruise thema, de andere twee worden hotels, uitgebaat door grote ketens.

 

Bron en foto’s: Harbour City