Simworx gaat samenwerking aan met Mondial voor bouw Flying Theater

Het Engelse bedrijf Simworx lanceert opnieuw een nieuw attractietype met het 360° Flying Theatre. Voor de bouw hiervan zal samengewerkt worden met het Nederlandse bedrijf Mondial Rides.

 

Simworx ging de samenwerking aan met het Nederlandse Mondial, een van de grotere bouwers in haar segment. Samen gaan ze, dankzij heel wat nieuwe technieken, een nieuwe attractie bouwen. Hierin kunnen de passagiers het gevoel van vliegen ervaren. Het vliegende theater biedt plek aan 60 personen, verdeeld over drie rijen en maakt unieke bewegingen. Je beweegt op en neer, van rechts naar links en vooruit en achteruit.

De passagiers zien een film op een groot bol scherm en vliegen doorheen de ervaring, het gevoel van vliegen wordt versterkt door speciale effecten. Het audiovisuele systeem werd ontworpen door Simworx.

 

 

Bron en foto’s: Simworx