Grootse plannen voor het Hong Kong Disneyland Resort

Hong Kong Disneyland Resort heeft de komende jaren grootse plannen, nieuwe themagebieden, nieuwe attracties, enzoverder. De grootste verandering is best uniek te noemen voor dit Disneypark. Het kasteel wordt vervangen door een volledig nieuw kasteel.

 

Het Hong Kong Disneyland Resort opende in 2005. Onlangs maakte men de nieuwe plannen bekend voor dit park in een ontwikkelingsplan dat zal klaar zijn in 2023. De plannen bevatten nieuwe attracties, nieuwe themagebieden en entertainment. Vanaf 2018 zullen elk jaar nieuwigheden openen.

 

Marvel

De Marvel franchise wordt uitgebreid in het park. De superhelden krijgen een zone, die je volledig onderdompelt. Zo zal er een volledig nieuwe attractie gebouwd worden in het superhelden thema. Welke attractie dit precies wordt is nog niet geweten. Om de leefwereld van Marvel verder uit te breiden zullen de attracties Autopia en Buzz Lightyear Astro Blasters getransformeerd worden. Deze laatste zal een volledig nieuwe bestemming krijgen. In de attractie zal je kunnen strijden tegen de slechteriken.

 
 

Frozen

Een volledig nieuwe Frozen zone zal ontstaan. In deze zone zullen twee nieuwe attracties gebouwd worden. Om de bezoekers helemaal in de Frozen-sfeer te brengen, zullen ook nieuw shops, restaurants en entertainment worden toegevoegd.

 
 

Kasteelzone

Deze zone zal een drastische transformatie ondergaan, waaronder een compleet nieuw kasteel. Er komen heel wat nieuwe shows in deze zone, waaronder een show die zich afspeelt op het kasteel. Verder zal Moana een eigen show krijgen. Deze film loopt momenteel in de zalen en blijkt zeer succesvol te zijn.

 

Bron en foto’s: Disney