Fotoalbum: Fort Fun – Fort Fear 2016

Naar jaarlijkse gewoonte bezochten we Fort Fear, een Halloween evenement dat georganiseerd wordt in Fort Fun en al meermaals awards mocht ontvangen. Het hele evenement draait om Jackie Moon, die met haar leger aan gedemoniseerde poppen het park onveilig maken.

We kregen de kans om voor het eerst DämonXtreme uit te testen, een Horror Maze, waar je alleen doorheen moet en je niet weet wat er allemaal te gebeuren staat. Plots verschuiven muren, word je geblinddoekt, word je vastgegrepen en de volgende horrorscene in gejaagd. Een echte top ervaring.

Ook het nieuwe spookhuis 13 Moon Street kon ons meer dan vermaken, je wordt hier ontvangen in een gek hotel door een doldwaze waard en een bediende geeft je een rondleiding. Geen grote scares, maar enorm veel humor.

In Der Wald maak je een nachtelijke wandeling door een horror bos, waar achter elke boom of tak acteurs kunnen klaar staan om je aan het schrikken te brengen.

Ook ApoKryph is meer dan de moeite waard, hier daal je af naar de hel, waar duivelse figuren je langs alle kanten de daver op het lijf jagen.