De nieuwigheden voor Schwaben-Park in 2017

 

Schwaben-Park is een Duits park, niet ver van Stuttgart. Dit park begon ooit als dierenpark maar plaatse doorheen de jaren heel wat attracties, waaronder de grote blikvanger Force One, een achtbaan van Zierer.

 

In 2017 viert het park haar 45ste verjaardag en daar horen de nodige vernieuwingen bij. De grootste nieuwigheid wordt een Black Light mini golf parcours, dat volledig indoor gebouwd zal worden. Voor de realisatie van deze mini golf wordt afscheid genomen van de miniatuurtreintjes, die voorheen in het gebouw terug te vinden waren. Deze gaan naar een privé verzamelaar. De minigolf zal 16 holes krijgen, die allemaal sfeervol oplichten onder de black lights.

Verder wordt het park restaurant volledig gerenoveerd met een volledig nieuw interieur en een mooi thema.

De Bumperboats attractie krijgt ook de nodige aandacht, deze bootjes krijgen een volledig nieuw bassin.

Verder wordt de koi vijver veel groter gemaakt, deze zal van 70.000 liter inhoud naar 100.00 liter gaan, hiervoor moest men een vier ton wegende brug verplaatsen.

In de rest van het park worden heel wat gebouwtjes opnieuw geschilderd en wordt er hard gewerkt aan de nieuwe blokhutten waarin de bezoekers vanaf 2017 kunnen overnachten.

Bron en foto’s: Schwaben-Park