Brand in Ferrariland te Spanje

Zopas kwamen er beelden online van een ernstige brand bij het in opbouw zijnde FerrariLand te Spanje. Dit park is een onderdeel van het PortAventura World Resort. Ferrariland opent normaal gezien in april 2017.

 

Op internet gingen het laatste uur filmpjes viraal waarop te zien is hoe metershoge vlammen woeden in FerrariLand te Spanje. Dit park wordt een onderdeel van het PortAventura Resort en zal normaal gezien openen in april 2017.

Volgens de lokale pers is de brand gesitueerd aan en rondom de gebouwen, die vormgegeven worden als een onderdeel van de stad Venetië. De replica van de klokkentoren van San Marco in Venetië is volledig in de as gelegd. De vlammen sloegen hoog uit, tot zelfs hoger  dan tien meter.

Of het park nu nog tijdig zal kunnen openen en wat de oorzaak van de brand is, is op dit moment nog niet bekend. Het is dus afwachten geblazen.  Dit Ferrari park is het tweede ter wereld dat zal openen en heeft als paradepaardje een Intamin Launch Coaster, die zowel de hoogste als snelste achtbaan van Europa zal worden.

 

Bron: 20minutos.es