Symbolica uit de steigers

Na  weken van zware werken, waarbij de attractie gehuld was in verscheidene stellingen, kan men nu eindelijk de buitenkant van de overdekte attractie aanschouwen zonder al deze stellingen. Het ziet er allemaal prachtig uit.

 

 

De nieuwe attractie maakt deel uit van het 65-jarig jubileum van de Efteling en komt middenin het park te staan, op de plaats waar de Efteling Brink te vinden is nabij pannenkoekenrestaurant Polles Keuken. Sinds kort is het gebouw uit de stijger en kunnen bezoekers opkijken wat in 2017 geopend wordt Symbolica, rijk der fantasie.
Wist je dat oorspronkelijk deze attractie niet Symbolica zou gaan heten, maar wel Hartenhof?

Met een prijskaartje van 35 miljoen euro is het de duurste attractie ooit gebouwd in het park.

In dit majestueuze paleis maken we kennis met gastheer Pardoes, de Tovenaar. Hij nodigt de bezoekers uit om hun eigen fantasie te herontdekken. Tijdens de rit staat de wisselwerking tussen werkelijkheid, droom en fantasie centraal. Met behulp van een voertuig genaamd De fantasievaarder, waar 6 personen in kunnen plaatsnemen. Je gaat op avontuur langs de magische, verborgen kamers van het Paleis der Fantasie. Er zullen drie verschillende routes beschikbaar zijn. Langs de verschillende routes zullen heel wat interactieve elementen zorgen voor een geheel eigen avontuur door het Paleis der Fantasie.

Het is een attractie, geschikt voor de hele familie.

 

Bron: Efteling