Movieland Park opent 3 nieuwe attracties in 2017

Het Italiaanse pretpark Movieland Park, gelegen aan het Gardameer, gaat in 2017 drie nieuwe attracties openen. Daarnaast komt er ook nog een nieuwe parkmascotte en mogelijk een nieuwe attractie voor het aangrenzende waterpark Canevaworld.

 

Fabio Amicabile, CEO van het Canevaworld Resort, heeft op zijn blog aangekondigd dat Movieland Park 3 nieuwe attracties zal krijgen in 2017. Hierbij zal gedacht worden aan alle leeftijdsgroepen want er zal een attractie komen speciaal voor kinderen, eentje speciaal voor families en de derde wordt voor de tieners en jongvolwassenen.

De nieuwe investeringen zijn het rechtstreeks gevolg van een heleboel optimaliseringen in het pretpark, mede mogelijk gemaakt door de passie en het werk dat het personeel in het pretpark heeft gestoken. Hierdoor is de CEO er in geslaagd om het investeringsbudget rond te krijgen met als gevolg een budget voor 3 nieuwe attracties.

Naast de 3 nieuwe attracties, waar later meer informatie over volgt, zal Movieland Park ook een nieuwe mascotte krijgen.
Mogelijk zou de achtbaan Brontojet moeten plaats maken voor een nieuwe familie achtbaan, maar deze geruchten wilt het park nog niet bevestigen. De achtbaan kwam in 2010 naar het pretpark, maar draaide daarvoor zijn rondjes in het voormalige Engelse pretpark Loudoun Castle.

 

Nadat de attractie vanuit Loudoun Castle verhuisde naar Movieland Park, was de achtbaan nog een tijdje actief in Lightwater Valley, wat eveneens een Engels pretpark is. Brontojet werd gebouwd door de Duitse achtbaanbouwer Schwarzkopf.
Verder is Fabio Amicabile bezig met een nieuwe investering voor Canevaworld, het nabijgelegen waterpark.

 

 

Bron: Fabio Amicabile