Efteling toont eerste schets binnenkant Paleis der Fantasie

In de zomer van 2017 opent de nieuwe attractie van de Efteling. Symbolica, Paleis der Fantasie is sinds kort al goed te zien in het park, recent zijn de steigers aan de buitenzijde weggehaald. Vanaf de hoofdentree lopen bezoekers recht af op het paleis van Pardulfus, koning van het Rijk der Fantasie. Ondertussen wordt in het paleis nog hard gewerkt. De schets van de ontvangsthal is een eerste tipje van de sluier van de geheime fantasiereis door het paleis.

 

Bezoekers komen straks binnen in de ontvangsthal van het paleis, waar zij door lakei O.J. Punctuel worden klaargestoomd voor hun audiëntie bij koning Pardulfus. De ontvangsthal is één van de vele vertrekken van het Paleis der Fantasie, dat in totaal ruim 61 bij 60 meter groot is.

 

visualontvangsthalsymbolica