Nog nooit zo extreem: The Clinic in Walibi Holland is niet voor watjes

The Clinic is de nieuwste Halloween beleving in Walibi Holland. Bezoekers moeten alleen The Clinic betreden waar ze vervolgens worden vastgebonden en een behandeling krijgen van Dokter Adams. The Clinic moet voor een intense ervaring zorgen die van de bezoekers een ander mens maakt. Het Nederlandse pretpark spreekt zelf niet over een spookhuis maar over een Experience ervaring.

 

Met de start van de Halloween Fright Nights opende ook The Clinic haar deuren voor het eerst voor het grote publiek. Alleen als je online een ticket kocht, had je een afspraak in de kliniek van Dr. Adams. Vanaf 15:00 uur konden de eerste gasten naar binnen. De belofte was groot, Walibi Holland kondigde The Clinic aan als, meest heftige beleving van Europa, exclusief en heftiger dan alles wat je voorheen in Walibi Holland ervaren hebt. Dat deze belofte meer dan waar gemaakt is, blijkt uit de eerste reacties op The Clinic.

Wit van schrik, sprakeloos of helemaal van de kaart. Een video die de reacties van de bezoekers toont, laat duidelijk de intensiteit en de impact van The Clinic zien. Nadat de eerste bezoekers ontvangen werden, bleek de ervaring zo eng te zijn, dat de advies leeftijd van 16 jaar veranderd moest worden naar een verplichte minimumleeftijd van 16 jaar.

‘Ons doel was een ultra-heftige attractie te creëren, zodat gasten iets meemaken dat nergens anders te beleven valt. Dat is ons gelukt! Deze attractie is zeer exclusief en absoluut intenser dan een Haunted House. Ik wens de die-hard fan die het aandurft veel moed toe. Geloof me, je hebt het nodig, aldus Mascha van Till, directrice van Walibi Holland.

 

Bron: Walibi Holland