Treinen onthuld nieuwe achtbaan Skyline park

Dat het Duitste pretpark Skyline Park bezig is met de bouw van een nieuwe achtbaan, is geen onbekend nieuws. Nu onthult het park ook hoe de treinen voor dit speciale prototype achtbaan er gaan uitzien.

 

Elk achtbaanwagentje zal 2 personen kunnen transporteren. Het ontwerp toont zeer modern met zijn glanzende futuristische look. De zitjes bevinden zich achteraan het voertuig, terwijl vooraan plaats is voorzien voor de motor die het wagentje aandrijft.

De wachtrij zal volledig langsheen de lanceertrack te vinden zijn. In het station zullen 2 grote schermen worden opgehangen. Op het eerste scherm kan je de tijdsduur van de 5 snelste ritten van die dag aanschouwen, misschien verbreek jij wel het record? Het tweede scherm zal functioneren als een verkeerslicht voor de lancering. Naar verluid zou de lancering een topsnelheid van 60 km/h kunnen bedragen.

Ondertussen is de opening opnieuw uitgesteld. Skyline hoopt de nieuwe achtbaan te openen bij de start van het nieuwe seizoen in 2017. De achtbaan zal dan nog wel niet op volle snelheid rijden. Pas in 2018 zal de volledige snelheid bereikt kunnen worden.

 

Wij houden jullie op de hoogte.

 

Bron: Skyfans