Familypark verbreekt opnieuw haar bezoekersrecord

Ondanks de wisselvallige zomer in Oostenrijk kan Familypark een zeer positieve balans opstellen. Sinds maart bezochten 490.000 bezoekers uit Oostenrijk en de buurlanden het park, een stijging van 17,5%.

 

In vergelijking met 2015 kwamen er elke maand meer bezoekers naar het park in Neussiedlersee Oostenrijk. Vooral de zomer toonde een positieve verbetering aan bezoekersaantallen.

In de maanden juli en augustus verwelkomde het park 356.000 bezoekers, in 2015 waren dat er nog 312.000, een stijging van 14.1%

”Dit jaar waren de weersomstandigheden verre van ideaal. De onvoorspelbare weersomstandigheden weerhielden onze bezoekers niet van naar het park te komen. Onze nieuwe attracties droegen zeker hun steentje bij in de positieve balans. Maar ook het nieuwe restaurant, Trattoria Medici, zorgt voor een leuke sfeer. Dit restaurant opende vlak bij Leonardo’s flying machine. Als het weer in de herfst mooi blijft kunnen we ook voor die periode een positief resultaat verwachten,” vertelt directeur Ulrike Müller.

 

Perspectief

Het seizoen van Familypark loopt stillaan op zijn einde en zal worden afgesloten in schoonheid met een Halloween evenement. In 2015 kwamen 19.000 bezoekers genieten van drie dagen enge sfeer en professionele shows in het park. Wat Halloween in het park dit jaar in petto heeft is nog even afwachten, meer nieuws hierover zal begin oktober worden gedeeld. Het park zal dit jaar alvast vier dagen in Halloweensfeer gedompeld worden, van 29 oktober tot 1 november, het motto luidt “heksen, tovenaars en trollen.”

Maar Family Park heeft nog een verrassing in petto, het jaar 2016 zal niet volledig afgesloten zijn na het Halloween gebeuren, ook daarover komt er later meer informatie.