Plannen voor een nieuw indoorpretpark in Frankrijk

Tegenwoordig schieten de indoorparken uit de grond, denk maar aan Plopsa Indoor Hasselt/Coevorden, Mega Speelstad, het toekomstige Flamingo Land Coast of het Nederlandse Dinoland Indoor.

 

In onze streken, waar jaarlijks wel eens wat neerslag valt, is een indoor pretpark dan ook altijd welkom. Ook in Frankrijk plant men een nieuw indoorpark, om iets specifieker te zijn in de buurt van de stad Lille (momenteel  zijn er nog enkele locaties in de running om gekozen te worden, welke die zijn, werd niet bekend gemaakt).

Welke naam het zal krijgen is ook nog niet bekend, wel is geweten dat het parkje zich zal toespitsen op kinderen tussen 2 en 16 jaar. Vorige week verschenen de eerste concepttekeningen.
Hier zien we al enkele attracties op verschijnen zoals een carrouselmolen, een kleine vrije val en een mini topspin attractie. Verder zien we ook dat er nog andere attracties getekend zijn zoals trampolines, glijbanen, een bowlingbaan en allerhande speeltuigen. In de hoek zien we duidelijk een ruimte met een tribune waar show zullen opgevoerd worden.

Ook zal er aandacht worden besteed aan thematisatie. Voorlopig plant men 3 thema’s: Het strand, de middeleeuwen en de oudheid.

Men verwacht het park in 2017 te openen. Wij hopen jullie binnenkort meer informatie te kunnen verschaffen over dit nieuwe project. Laten we hopen dat deze geruchten ook werkelijkheid worden.

 

 

Bron: newsriders