Movie Park Germany organiseert voor de 18de maal Halloween Horror Fest

Een horrorsetting van topklasse. Gruwelijke monsters dwalen door de straten en spookhuizen van het park: in oktober is het opnieuw zover en opent Movie Park Germany haar deuren voor de 18e keer voor het grootste Halloweenevenement van Europa: het Halloween Horror Feest!

Meer dan 250.000 griezelvrienden uit heel Duitsland en de Benelux vinden elk jaar in oktober hun weg naar Movie Park in Noordrijn-Westfalen. Ook in 2016 staan je hier gruwelijke attracties en shows te wachten!

 

Het Halloween Horror Feest vindt plaats van 7 tot en met 31 oktober 2016. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 18.00 tot 22.00 uur

 

De Horrormazes.

 

THE SLAUGHTERHOUSE – powered by Meatfactory Inc. Vanaf 16 jaar

De grenzeloosheid van de consumptiemaatschappij en een zeldzame virusbesmetting bij alle dieren in de voedselketen zet een gewetenloos bedrijf aan tot een ongelofelijk idee: mensenvlees als handelswaar! De Meatfactory Incorporated heeft zich als nieuwe tak binnen de voedingsmiddelenindustrie gespecialiseerd in de verwerking en de verkoop van menselijke lichaamsdelen. Volg vandaag nog een rondleiding door de nieuwe productielocatie en bekijk ter plaatsen de vier productiestappen van deze bloederige business… Maar let op, de mateloze hebzucht naar luxe goederen drijft het management van Meatfactory Inc. tot steeds nieuwere en vreselijkere inkooptactieken.

 

Deathpital Reloaded Vanaf 16 jaar

Wat moet lijken op spierwitte ziekenhuisgangen, lijkt meer op een gangenstelsel uit een horrorfilm. Wat is er in dit ziekenhuis gebeurd? En word je hier genezen of betekent dit voor jou het einde?

Gelukkig, een arts! Hij zal je wel helpen. Maar wacht eens even… wat is dat? Draai je om en ren voor je leven! Naar buiten! In het Deathpital spoken ziektes die je in je ergste nachtmerries nog niet bent tegengekomen en elke behandeling lijkt onvermijdelijk de dood tot gevolg te hebben. Je enige hoop: vind de uitgang, voordat ze je te pakken krijgen.

 

Circus Of Freaks vanaf 16 jaar

Het circus is geopend! In het Circus of Freaks staat je een geheel nieuw evenementenprogramma te wachten. Maar let op: er wordt gezegd dat wie deze circustent binnengaat, er nooit meer uitkomt. Hoor je dat gelach? Snel, de voorstelling is begonnen! Je wilt toch niets missen van de clowns, de dansers en de acrobaten. Wacht eens even… Is dat werkelijk gelach? Of is het geschreeuw…

 

Infected vanaf 16 jaar

In Los Angelos heerst een virus… Mensen met kwaadaardige infecties overspoelen de straten. Je kunt je beter verstoppen – of heel hard rennen! Want één ding is zeker: zij zullen niet op een veilige afstand blijven! Vlucht naar het L.A. Police Department – hier is gelukkig een quarantaineafdeling ingericht. Gelukkig? Wacht eens even. Zijn dat nou… Plotseling verandert de veiligheid van de afgesloten afdeling in een vloek. Kun jij op tijd de uitgang vinden? Met de zombies op de hielen?

 

Campout (Outdoor Horrorlabyrinth, vanaf 12 jaar)

Gezellige tijden in het bos, gemeenschappelijke uren bij een knapperend kampvuur met lekker stokbrood – dat roept herinneringen op aan de laatste grote campingbelevenis van iedere avonturier…

Toch is er van deze wildernisromantiek in ons kamp niet veel meer te bespeuren. Op sluwe wijze heeft de Soulcatcher de zielen van jonge kampdeelnemers in zijn macht gekregen en hij laat ze nu zielloos en naar hulp zoekend door het mistige woud zwerven. Kijk goed uit wanneer je dit bos betreedt, achter iedere boom kan hij ook jou opwachten om jouw ziel te bemachtigen. Ben jij klaar voor een campingavontuur van zo beangstigend dat je er nog enkele slapeloze nachten van krijgt?

 

Insidious 2 (Horrorlabyrinth, vanaf 16 jaar)

Nadat de familie Lambert hun zoon uit zijn coma terug konden halen, waanden zij zich eindelijk veilig en geloven ze dat ze hun verdere leven ver van demonen en duistere machten kunnen leiden. Dit loopt echter helemaal mis wanneer een van de psychopatische demonen van Josh, de vader van het gezin, bezit van hem neemt. Begeef je op een zenuwslopende reis in een parallelle wereld vol angst en verschrikkingen en probeer het wrede geheim van deze familie te ontrafelen. Maar wees op je hoede, de door demonen bezeten Josh is op een bloeddorstige rooftocht en hij deinst voor niets terug…

 

The Walking Dead Breakout (horrorlabyrinth, vanaf 16 jaar met toeslag van 5 € in het park)

Stort je samen met een groep andere nietsvermoedende overlevenden dwars door een door zombies overgoten gebied op zoek naar een veilige plek. Maar pas op, want achter elke hoek staat een Walker verstopt met als enige doel de slachtoffers te doden. Echte acteurs, de nieuwste technologien en locaties de je meevoeren naar de verschillende The Walking Dead seizoenen, zorgen in The Walking Dead Breakout voor een authentieke en intense live-ervaring.

 

Friday the 13th™ 4-D (4-D Film, vanaf 18 jaar)

Duik in een nieuwe dimensie van terreur in Friday the 13th™ 4-D waarin Jason Voorhees™, ’s werelds bekendste psychopaat, zich zijn weg door de wereld hakt. Ongelooflijke 4-D-techniek en indrukwekkende special effects maken het mogelijk de met zijn machete zwaaiende killer van alle kanten te benaderen en hem op zijn bloeddorstige veldtocht door Camp Crystal Lake te begeleiden. Beleef een nieuw niveau van angst met garantie op hartkloppingen in onze Roxy 4-D bioscoop.