Liseberg sluit SpinRock voor nieuwe attractie in 2017

Liseberg beloofd volgend jaar alweer iets nieuws te openen. Om hiervoor plaats te maken sluit het park de thrillride SpinRock. Dit jaar opende het park ook al een gloednieuwe speeltuin, een carrousel, restaurant, picknickplek en de 35 meter hoge Aero Spin

 

Eind september zal de attractie SpinRock voor het laatst haar ritjes aanbieden aan de bezoekers, deze  thrillride moet plaatsmaken voor een grote nieuwigheid die in 2017 zal openen.

 

 

Spinrock is een zogenaamd Discovery attractie, gebouwd door Zamperla. De attractie opende in 2002 en zal na 14 jaar het park verlaten. Het park beloofd alvast iets groots ter vervanging van deze thrillride.

Verder wordt ook al gesproken over een nieuwe attractie in 2018, meer informatie zou aan het einde van de maand vrijgegeven worden.