La Ronde opent met Titan een gigantische Thrillride in 2017

Thrill Seekers zullen vanaf 2017 een kick, hoog in de lucht, kunnen ervaren tijdens een bezoekje aan het park ‘La Ronde’

 

La Ronde, de plek voor thrills en familiaal plezier, voegt Titan toe aan het aanbod in 2017. Dit wordt een attractie van gigantische proporties, kortweg een perfecte toevoeging aan het mooie aanbod aan achtbanen en andere attracties.

Bij Titan beleven de berijders een schommelend, duizelig makende rit in een grote pendel. De setting is geïnspireerd op de legende van de Titans. Dit waren goddelijke wezens uit de Griekse mythologie die gepaard gingen met totale dominantie. Titan zal de passagiers meenemen tot hoog in de lucht waar ze een gevoel van gewichtloosheid krijgen.

 

Enkele feiten:

  • Plaats voor 40 passagiers
  • Snelheden tot 112 km/u
  • Een hoogte van 45 meter

 

“We zijn bijzonder opgewonden met deze aanwinst in het aanbod van La Ronde. Deze nieuwe thrillride zal de keuze aan attracties voor thrillseekers en families in 2017 mooi aanvullen.” Vertelt Phil Ligget, de CEO van La Ronde.