American Horror Show mazes voor de Universal parken tijdens Halloween

De Amerikaanse horror serie American Horror Show zal tot leven komen dit jaar tijdens het Halloween evenement in de Universal parken in Orlando en Hollywood. De serie won al een Emmy Award en een Golden Globe Award.

 

Vanaf 16 september zal de serie American Horror Show voor de nodige gillen zorgen in de Universal parken. Drie verschillende scenes zullen zorgen dat het engste Halloween event ter wereld nog enger wordt.

De eerste scene zal draaien om de gedoemde bewoners van het Murder House uit seizoen één van de reeks. De gekwelde artiesten van de Freak Show uit reeks 4 en de slachtoffers van het dodelijke Hotel uit reeks 5 zijn ook van de partij.

 

Voor het eerst zullen de bezoekers kunnen rondlopen door de revolutionaire horror anthologie van Ryan Murphy. Ze zullen herkenbare scenes tegenkomen en memorabele personages die hen de stuipen op het lijf zullen jagen. Vervloekte scenes uit het Murder House zullen de kwade geesten tot leven wekken die het landgoed overnemen. Gasten die hier logeerden zullen voor eeuwig ronddwalen na folteringen en de dood. Bij de Freak Show zal je misbaksels van de biologie ontmoeten in een sinistere show en zal je gestalkt worden door de moordzuchtige en misvormde Twisty The Clown. Als laatste zullen de bezoekers zich moeten onderwerpen aan de gestoorde eisen van de Countess, als ze inchecken bij Hotel Cortez, dat ontworpen werd als folterkamer voor de gasten.