Avonturenpark Hellendoorn presenteert gloednieuwe editie Heksendoorn

Avonturenpark Hellendoorn opent op 2 oktober haar deuren voor Heksendoorn, het spannende familie evenement in Halloweensfeer. Voor alweer de 16e keer wordt het park omgetoverd tot het domein voor heksen en andere griezelige figuren en zijn de attracties nog spannender dan anders. Het hele park ligt bezaaid met pompoenen en bezems en er zijn leuke en spannende extra’s voor jong en oud. Deze Heksendoorn editie staat bol van de vernieuwingen!

 

Nieuwe buitenshow voor jong en oud: De Verloren Schat!

De Maya’s zijn na de zomershow vertrokken en de tempel ligt er verlaten bij. Rondom de tempel liggen doodshoofden en speren. Het is er griezelig. Ontdekkingsreiziger Roger gaat samen met journaliste Roos op ontdekkingstocht op zoek naar De Verborgen Schat. Wat ze nog niet weten is dat de zoektocht naar De Verborgen Schat vol gevaren zit en dat deze wordt bewaakt door griezels! Lukt het Roger en Roos om de schat te vinden en veilig de tempel te verlaten?

Dit jaar biedt  Heksendoorn 2016 een superspannend en nieuw spookhuis: Het Horror Hotel! In een ondergrondse ruimte opent Het Horror Hotel haar deuren met meerdere griezelige kamers. Samen binnenstappen door smalle gangetjes en donkere ruimtes, op zoek naar de uitgang. Griezels en angstaanjagende taferelen… Durf jij in te checken? (adviesleeftijd vanaf 8 jaar)

 

Nieuw Event voor 12+: Screams!

Vrijdagavond 21 oktober verandert het gezellige familiepark in een doodeng park voor iedereen vanaf 12 jaar en ouder die wel houdt van het betere griezelwerk. Op diverse plekken in het park zijn scarezones ingericht, er lopen tientallen griezels en horrorkarakters los in het park en de heftigste attracties zijn geopend. Ook het personeel lijkt deze avond getroffen te zijn door iets raars, want ook zij zien er ineens anders uit en gedragen zich niet zoals normaal.. De avond duurt van 19:00 uur tot 23:00 uur. Kom maar langs.. als je durft!

 

Show voor jong en oud: Kareltje & Jasmijn en De Trollenkamer!

De leukste kinderhelden Kareltje & Jasmijn staan dagelijks op de planken in het Gouden Theaterpaleis met hun spannende familieshow Kareltje & Jasmijn en de Trollenkamer. In de show gaan Kareltje & Jasmijn zwemmen in de zwembadkamer. Alleen hebben ze het verkeerde kamernummer genoteerd. Wat speelt zich af in deze verkeerde kamer?

 

De Vrolijke Vogelverschrikkers hebben Dreumesland overgenomen.

Ze helpen de kleine avonturiers met instappen in de attracties en zorgen voor een vrolijk avontuur. Dreumesland is een parkdeel speciaal voor kinderen tot 1.20 meter en is tot 17:00 uur geopend.

 

Gratis oppasservice voor de kleintjes!

Je wilt naar Het Horror Hotel, maar dit kan niet omdat jouw kinderen er te jong voor zijn? Geen probleem. In Dreumesland vind je de oppasdienst waar kinderen kunnen spelen onder begeleiding terwijl jij aan het griezelen bent. Vraag bij de Informatiebalie naar de openingstijden van de oppasdienst.

 

Odelia’s Toverstafje

Met Odelia’s Toverstafje bepaal je zelf hoe spannend het wordt. Met de Toverstaf jaag je alle griezels weg. Richt de Toverstaf op de Griezels en ze laten je met rust en rennen weg. Odelia’s Toverstaf is verkrijgbaar in De Winkel.

 

Heksendoornavonden 15, 22 en 29 oktober

Kun je geen genoeg krijgen van het griezelen? Kom dan lekker lang griezelen in het donker op zaterdag 15, 22 en 29 oktober 2016. Het park is dan geopend tot 20:00 uur*. De attracties sluiten om 20:00 uur en de avonden worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 20:15 uur*. Na de vuurwerkshow staat de gasten nog een spannende verrassing te wachten…