Woezel & Pip in de Julianatoren

De Zomeravonden in de Julianatoren waren een groot succes. De reden dat er zaterdag 20 augustus een extra Zomeravond wordt georganiseerd. Tijdens deze feestelijke avond geniet je van de show van Woezel & Pip en kun je meezingen tijdens de Jul & Julia Sing Along! Daarnaast zijn de vrolijke hondjes ook zondag nog te zien in het Apeldoornse kinderpretpark.

 

20 & 21 augustus

Woezel & Pip, de liefste hondjes van de wereld, komen op zaterdag 20 augustus en zondag 21 naar Julianatoren met een vrolijke show voor al hun vriendjes en vriendinnetjes. Tijdens deze vrolijke, ruim 20 minuten durende, show zingen Woezel & Pip liedjes over bekende thema’s als vriendschap en samen spelen. Na afloop is er een uitgebreide Meet & Greet van Woezel & Pip met de kinderen. Er kunnen foto’s worden gemaakt en natuurlijk mag er geknuffeld worden met de hondjes.

 

Jul & Julia Sing Along
Op zaterdag 20 augustus is de Julianatoren tot 20.00 uur geopend. Jul & Julia vieren dit met een vrolijke Jul & Julia Sing Along! Op het Torenpodium geven Jul & Julia, samen met Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin een swingend en muzikaal optreden. In deze interactieve show zingt en danst het publiek mee met de vrolijke liedjes, bekend van TV. De allergrootste Julianatoren-hits worden gekozen door te draaien aan het grote Jul & Julia Muziek-rad en ter plekke uitgevoerd. Natuurlijk mogen alle bezoekers na de Jul & Julia Sing Along op de foto!

 

De shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Meer info: www.julianatoren.nl