Universal Studios Orlando krijgt VR maze met halloween

De  Virtual Reality is de nieuwe trend in de pretparkwereld, om hierop in te spelen maakte Universal Orlando bekend dat zij deze gaan introduceren in een nieuwe ervaring tijdens het Halloween evenement.

 

Dit jaar zullen de bezoekers van het Universal Resort in Orlando een nieuwe beleving kunnen ervaren tijdens het Halloween evenement. Met het nieuwe The Repository biedt het park een ultramoderne ervaring aan, welke een mix wordt van VR en storytelling.

De bezoekers zullen de maze per vier betreden, welke aangekleed is als een oud pakhuis, ze zullen speciale brillen krijgen die hen in paranormale sferen brengen. Ze zullen moeten samenwerken om fysieke en virtuele wezens te overwinnen die hen proberen vast te houden in de duistere sfeer. De scènes zullen voor een overtuigende horrorervaring zorgen in combinatie met de VR.

Het park belooft een overweldigende ervaring, die gecreëerd werd na jarenlang onderzoek naar wat bezoekers het meest bang maakt. Aangezien de capaciteit van deze maze beperkt is, zal je hiervoor een apart ticketje moeten kopen aan 49,99 dollar.