Halloween in Disneyland Parijs: eng maar toch grappig

Tijdens de Halloween periode verandert de sfeer in Disneyland Parijs, er zal een vreemde, enge atmosfeer gecreëerd worden. Een maand lang zullen de bezoekers geamuseerd worden, aan het schrikken gebracht en verrast worden door de Disney personages. Dit seizoen zullen zowel de goede als slechte personages een unieke ervaring creëren voor de bezoekers, waarbij ze zullen lachen en toch rillingen zullen ervaren.

De Disney slechteriken zullen hun engste kant tonen om de gasten te plagen. Dit is hun kans om een keer de leiding over te nemen, wat spookachtige, enge taferelen oplevert. Mickey en zijn vriendjes zullen ook aanwezig blijven om de grappigste streken uit te halen.

 

Van een leuke, grappige sfeer…

Van 1 oktober tot 2 november zal Disneyland bol staan van gelach en gegil.

 

Ook al mogen de slechteriken de bezoekers onderdompelen in een enge sfeer, Mickey en zijn vrienden zullen klaar staan voor ondeugende grappen.

Mickey en zijn mede avonturiers Minnie, Donald, Daisy, Scrooge McDuck en vele andere zullen het oogstfeest vieren tijdens Mickey’s Halloween Celebration. De parade zal zeer kleurrijk zijn en vooral grappig. De parade wordt de climax van het seizoen, maar zal snel een eng kantje vertonen.

Iets dat je niet mag overslaan is de Halloween costume corner, waar Daisy paraat staat. Stitch heeft ook beloofd langs te komen.

Doorheen het park mogen de bezoekers rekenen op heel wat ontmoetingen met de Disney figuren voor leuke foto’s.

 

Tot een zeer enge sfeer…

Ook voor de slechteriken is het Show Time!

 

Heks Malafide, uit Maleficent zal de kasteeltuin inpalmen. Zij zal hier een show geven die zowel amusant is als eng.

Ook het kasteel zal behekst worden door Malafide, de slechteriken zullen je uitnodigen om hun show bij te wonen: It’s good to be bad with the Disney Villains! Dit jaar hebben de slechteriken nog meer verrassingen in petto voor de bezoekers.