Sydney’s “Worlds of Wonder” zal openen in 2021

In Sydney zal in 2021 het grootste pretpark resort van het zuidelijk halfrond geopend worden. “Worlds of Wonder” , dat zal bestaan uit moderne attracties, hotels, een waterpark en een winkel- en uitgaansgebied. Dit zal van Sydney themapark bestemming nummer 1 van Australië maken.

 

Moderne attracties, reuze glijbanen, hotels, winkels en nog veel meer: Alles zal te ontdekken zijn in het Australische Theme Park Resort “Worlds of Wonder”. Binnenkort wil het bedrijf ‘Western Sydney Theme Park Ltd’ aankondigen waar precies het grote project gebouwd zal worden.

Met de heropening van het in 2004 gesloten Wonderland Sydney, zal dit het grootste pretparkresort worden in het zuidelijk halfrond.

David Bakas, manager voor klanttevredenheid in Walt Disney World in Orlando, is ingehuurd om te helpen bij het ontwerpen van het park. Volgens hem zal het nieuwe themapark dankzij technologische innovaties zijn voorgangers aanzienlijk in de schaduw plaatsen. Wonderland werd ontwikkeld in de late jaren 70. Wat we nu hebben, staat op een heel ander niveau, zegt Bakas in gesprek met de Daily Telegraph.
Bakas is nog steeds bezig met het masterplan voor het resort, dat bijna zal worden afgerond.

 

 

Twee themaparken: Sydneys Wonderland en Sydney Wild Lands

Het hart van World of Wonder zal bestaan uit twee themaparken: Sydney Wonderlands en Sydney Wild Lands. In Sydneys Wonderland zal magie en fantasie op de eerste plaats komen. De magische wereld en fantasie zal tot leven komen en zullen de bezoekers meenemen naar een deels nieuws, deels bekende wereld van Wonderland Sydney.

 

Bron: Parkerlebnis

Foto’s: Odyssey Parks and Resorts