Pokémon Go wordt even Pokémon ZOO

ZOO Antwerpen ontvangt Pokémonvangers op 5 augustus tussen 19u en 20u30 gratis

 

Op vrijdag 5 augustus 2016 verwelkomt ZOO Antwerpen Pokémontrainers uit alle uithoeken van het land. Tussen 19u en 20u30 zal ZOO Antwerpen voor de Pokémonvangers extra lures voorzien. De ZOO is dus uitzonderlijk open.

 

Er zullen 15 stops en 2 gyms zijn. Wie om 20u30 owner is van de gym, meldt zich bij de kiosk en wint een ZOO abonnement! Pokémon Cosplay (verkleed komen) is jammer genoeg niet toegestaan, wat wel kan is foto’s delen op #PokemonZOO. Verder vragen we op de wandelpaden te blijven zodat de dieren –die dan al binnen zijn- geen hinder ondervinden van bezoekers.

 

ZOO Antwerpen wil met het inspelen op de Pokémonhype aandacht vragen voor de dieren in ‘real life’. Zij dienen niet gevangen te worden maar wel beschermd. En daar kan jij mee voor zorgen!

Daarom wordt aan de deelnemers ter plaatse een vrijwillige bijdrage gevraagd. Richtbedrag is €3. Meer info over onze natuurbehoudsprojecten vind je op deze link.

 

Wie na het spel rustig iets wil eten of drinken zal terecht kunnen in het nagelnieuwe Grand Café Flamingo. Dat is uitzonderlijk open tussen 19 en 21 uur. Het Grand Café zal enkel op die avond vanop het Flamingoplein toegankelijk zijn.

 

Deelnemers kunnen zich aanmelden op de FB-link.