Motiongate Dubai onthult ’s werelds eerste Ghostbusters ride

De nieuwe, allemaal vrouwelijke, Ghostbusters zijn momenteel de Amerikaanse box office aan het bestormen, maar aan de andere kant van de wereld heeft Motiongate Dubai ’s werelds eerste Ghostbusters attractie onthuld op basis van de originele film uit 1984.

Vanaf oktober dit jaar, kunnen de gasten van Motiongate Dubai de Ghostbusters herbeleven door middel van meeslepende ervaringen, waaronder een eerste-van-zijn-soort Ghostbusters ride, een live muzikale show en een familie diner, gelegen in het nieuwe themapark van Sony Pictures Studios Zone.

Als eerbetoon aan de originele klassieker, Ghostbusters: Battle for New York is een interactieve, ongebaande dark ride dat de gasten meeneemt naar de daken van New York City, waar de paranormale activiteit begint aan boord van je eigen Ecto-Pod voertuig. Gewapend met een ghost-stralen proton pack, worden de gasten ingewijd als ere-Ghostbuster met één doel – om Slimer, Gozer de Destructor, de Stay Puft Marshmallow Man en andere duistere wezens uit te roeien.

Met behulp van speciale projecteren mapping technologie kunnen Slimer en zijn paranormale vrienden tot leven komen, gasten treiteren en zweven boven Ghostbusters: Battle for New York. Fans kunnen rijden door iconische scènes met inbegrip van Dana’s appartement, de Tempel van Gozer en de strijd van de Stay Puft Marshmallow Man op de Ghostbusters dark ride als ze proberen om de mensheid te redden van paranormale vernietiging. Gasten kunnen punten verdienen door spoken op te blazen. Op het einde van de rit kan je zien hoe goed je hebt gescoord onder je vrienden.

Na hun rit kunnen de gasten hun rol blijven spelen door mee te doen met de festiviteiten langs de Ghostbusters boyband, een muzikale live show met zang, dans, humor en fotomomenten met je favoriete verdelgers.

Tot slot kan men voor een spookachtige tarief, met de ganse familie in Slimer’s Diner genieten van thema eten. Slimer heeft zijn eigen drankje en het heet Slimer’s Slush – en ja, het is groen. Bestel dit bij Slimer’s Diner, een retro-stijl diner die plaats biedt aan 80 personen, waar je een volledig menu kan eten.

 

 

Bron: attractionsmagazine.com

Foto’s: attractionsmagazine.com