Het Britse Flamingo Land wil een indoor park openen

Het Britse pretpark Flamingo Land wil het komende jaar fors investeren. Zo zijn er plannen voor een nieuw indoor park. Het zal de naam Flamingo Land Coast krijgen en zal gebouwd worden aan de kustlijn van Scarborough. Deze zal komen op de plaats van het Futurist Theatre, op een half uurtje rijden van het huidige pretpark in het Britse Malton/ Kirby Misperton).

Deze nieuwe hal zal volgens de huidige concept arts enkele spannende attracties bevatten, waaronder zelfs een nieuwe achtbaan. Om welk type het hier zou gaan, is nog niet bekendgemaakt. Naast een achtbaan zal in deze zone ook een Space Shot attractie gebouwd worden. Bezoekers zouden tot een hoogte van ongeveer 54 meter worden afgeschoten.

JS96665243

Het complex zal ook een botanische tuin en een 55 meter hoge vuurtoren mogen verwachten. Naast de pretparkattracties zal de bezoeker zich ook kunnen vermaken in een nieuw subtropisch zwemparadijs. Uiteraard zal een glijbaan hier niet ontbreken.

JS96665289

Het geheel zal 3 themazones kennen: Een ondergronds grottenthema, een kustthema en een gebied waar alles draait om het begrip in de lucht.

JS96665213

In september zal men meer details bekend maken over dit toffe project, wij kijken er alvast mee naar uit.

 

Bron: GazetteLife