Heide Park houdt Colossos gesloten voor de rest van het seizoen

Op 28 juli sloot Heide Park één van hun belangrijkste achtbanen Colossos. Men vertelde toen dat men er alles aan deed om deze houten gigant zo snel mogelijk weer te openen. Jammer genoeg blijken de problemen groter dan verwacht en moet de achtbaan de rest van het seizoen gesloten blijven.

 

Wie nog een uitstapje plant richting het Duitse Heide Park, zal het zonder de houten gigant Colossos moeten stellen. Het park kondigde onlangs al aan dat de houten achtbaan gesloten was voor werkzaamheden, maar nu blijkt dat men heel wat meer werk zal hebben dan verwacht om de achtbaan weer te openen.

Op de facebookpagina deelde het park mee dat de achtbaan gesloten blijft tot het einde van dit seizoen. “Met veel spijt moeten we melden dat onze houten achtbaan Colossos gesloten moet blijven tot het einde van 2016. Na grondig onderzoek stelden we vast dat er grote werkzaamheden nodig zijn om Colossos weer te openen. Er moeten grote delen van de track vervangen worden, wat een tijdrovende klus is.”

Het park hoopt de achtbaan weer klaar te hebben voor de seizoenstart in 2017.

 

Bron en foto: Heide Park