Walibi kleurt blauw dankzij PULSAR

In de vijfde en laatste aflevering van de webserie rond de wereldprimeur PULSAR geven we een blik op de officiële inauguratie begin juni. Een inhuldiging waar blauw, de kleur van deze splashcoaster, centraal stond.

Hapjes, cocktails, een optreden van DJ Robert Abigail, … Alle ingrediënten waren aanwezig voor een geweldig feest. Hoogtepunt van de avond was de lancering van de attractie op het ritme van een indrukwekkend vuurwerk. Meteen ook het startschot van een hele reeks aan ritjes voor de aanwezigen.

Meer dan 600 genodigden waren aanwezig om dit unieke evenement te beleven, waaronder verschillende invloedrijke en bekende persoonlijkheden, waaronder Veronique De Kock, Showbizz Bart, Hilde De Baerdemaeker, Flip Kowlier, Sabine Appelmans, Wendy Van Wanten en vele anderen. Over één ding waren ze het alvast allen eens: PULSAR is een echte hit ! Walibi is dan ook trots deze unieke wereldprimeur aan alle bezoekers te kunnen aanbieden.