Vijf nocturnes extra lang genieten in Bellewaerde

Vanaf 23 juli kunnen bezoekers gedurende vijf zaterdagen op rij extra lang plezier hebben tijdens hun dagje uit in Bellewaerde. Tijdens de Summer Nocturnes is er heel wat bijkomende animatie voorzien in het park en kan er ’s avonds gesmuld worden van een lekkere barbecue à volonté. Als afsluiter kunnen bezoekers genieten van een spectaculaire vuurshow om 22u op het Mexicoplein.

 

Plezier tot 22 uur

Tot en met 20 augustus kunnen de bezoekers elke zaterdag tot 22 uur extra lang genieten van de attracties en dieren in Bellewaerde. Bovendien staat er heel wat extra animatie op het programma. Lotus Ladies dansen sierlijk tussen het publiek, de photobooth op stelten Selfie XXL legt de glimlach van de bezoekers vast op de gevoelige plaat en de Papegaaientemmer zorgt voor een komische knipoog. ’s Avonds wordt de zomernocturne afgesloten met een spectaculaire vuurshow op het Mexicoplein.

 

Summer BBQ

Bezoekers kunnen vanaf 18 uur terecht in het restaurant Texas Grill voor een overheerlijke barbecue à volonté met een uitgebreid saladebuffet en dessert. De plaatsen voor dit exclusieve diner zijn echter beperkt! Inschrijven kan de dag zelf tot 16 uur bij het restaurant Texas Grill.

 

Praktische informatie

Tijdens de zomer is Bellewaerde elke dag open vanaf 10 uur. Tijdens de Summer Nocturnes op 23 & 30 juli en 6, 13 & 20 augustus is het park open tot 22 uur. Voor de meest recente openingskalender, tickets en abonnementen ga naar www.bellewaerde.be.