Plopsa Coo vierde tiende verjaardag

Het Plopsapark gelegen in de Belgische Ardennen, Plopsa Coo, mocht dit jaar haar tiende verjaardag vieren. Het park begon ooit als Télécoo, maar in 2006 werd dit park overgenomen door de Plopsa Group, die het totaal transformeerde.

“We blikken terug op een fantastisch parcours,” zegt Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group. “Plopsa Coo is uniek omwille van zijn ligging in de prachtige Amblève-vallei, aan de voet van de Watervallen van Coo. Dit adembenemend kader zorgt samen met de vele attracties voor een perfecte combinatie van natuur en avontuur.”

In het park kan je een twintigtal attracties terugvinden, waaronder twee achtbanen. Vicky The Ride is een spinning coaster en Halvar een terreincoaster die je meeneemt doorheen de bomen.  In de Mega Mindy Flyer kan je op grote hoogte een mooi overzicht krijgen van het park, net als in de 60-jarige zetellift.

“We hebben heel wat te vieren dit jaar!”, glundert parkmanager Jean-Luc Bertrand. “Vandaar dat we onze bezoekers wilden verwennen met een spetterend verjaardagsfeest.”  En dat was zeker en vast het geval. De nieuwe K3 gaf twee spetterende optredens, maar ook Sandra Kim mocht het beste van zichzelf geven.

Omwille van de verjaardag bleef het park geopend tot 20.00 uur en kon je heel wat Meet en Greets doen met de overbekende Studio 100-personages of een selfie nemen met de Dino, de mascotte van de in 2014 geopende Dino Splash.