Opening in zicht voor nieuw Iers themagebied in Europa-Park

Na lang zwoegen en een tegenslag met vergunningen die opnieuw aangevraagd moesten worden, is de opening van het nieuwe Ierse themagebied in Europa-Park in zicht. Ierland zal onder meer een tractorritje, een rock & tug en een kinderachtbaan bevatten. Het gebied zal op 12 juli haar eerste bezoekers kunnen ontvangen.

 

Onlangs verschenen er op de Facebookpagina van Europa-Park enkele nieuwe bouwfoto’s van het nieuwe Ierse themagebied. Op deze foto’s is te zien dat het gebied al zo goed als klaar is. En natuurlijk willen wij deze foto’s met u delen.

Op de foto’s zien we het toekomstige indoor speelgedeelte als ook een deel van de nieuwe tractorrit. Daarnaast zal er ook nog een nieuwe achtbaan en een draaiende schommelboot openen. Dit naast de al bestaande attracties die in het voormalige kindergebied te vinden waren.

Op de foto’s zal u ook een blonde schone zien staan. Dit is niemand minder dan Miss Euro 2016. Arna Ýr werd enkele weken geleden verkozen uit 23 vrouwen. Haar thuisland is ook vertegenwoordigd in het park, met IJsland.

 

Bron:  Europa-Park , Icelandmonitor

Foto’s:  Europa-Park